• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

35 en 45 m2

Erfgoedlogies de Molenaarswoning Molens, Bezoekerscentrum, Karottenfabriekje en Molenaarswoning Kralingse Plas, Kralingen

Aan het water van de Kralingse Plas met uitzicht op de skyline van Rotterdam, vind je een bijzonder stukje geschiedenis. Hier staat een voormalige Molenaarswoning die onderdeel uitmaakt van een historisch molencomplex. Op dit complex bevinden zich ook twee monumentale snuif- en specerijenmolens en een karottenfabriekje waar sinds 2017 een zeilschool in gevestigd is. De Molenaarswoning is in 2019 gerestaureerd en verbouwd tot twee erfgoedlogies; De Ster en De Karot. Ideaal voor de ontvangst van zakelijke gasten die wat verder weg wonen, maar ook beschikbaar voor particulieren die op zoek zijn naar een bijzondere plek voor één of enkele overnachtingen. Beide studio’s zijn onder architectuur ontworpen en erg fraai afgewerkt.

Studio De Ster
Studio De Ster van 45 m² bevindt zich op de begane grond en biedt vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht over de Kralingse Plas door twee openslaande deuren met glas. Er is een zitgedeelte met open haard dat in verbinding staat met een kleine (eet)keuken die van alle gemakken en apparatuur is voorzien.

Studio De Karot
Studio De Karot van 35 m² bevindt zich op de eerste verdieping en heeft net als studio De Ster een fantastisch uitzicht over de Kralingse Plas. Het woongedeelte heeft een kleine keuken die ook weer is voorzien van alle gemakken en apparatuur en een deur met glas met uitzicht op molen De Ster. In de toekomst wordt hier een dakterras gerealiseerd.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om de gehele Molenaarswoning te huren.

Voor meer informatie en boekingen kijk op www.demolenaarswoning.nl