• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

januari 2020

Actueel Stadsherstel bestaat 40 jaar!

Dit jaar bestaat Stadsherstel 40 jaar! Een jaar waarin wij met trots terugkrijgen op wat wij, samen met vele anderen, bereikt hebben. Met een nieuw logo, leuke activiteiten en een maandelijkse ‘online special’ over een van onze monumenten staan wij stil bij dit bijzondere jubileumjaar.

De specials staan in het teken van een van onze monumenten met hierin afwisselend verhalen van huurders, partners en andere betrokkenen, een blog van Vers Beton, archiefbeelden, historische achtergronden en nog veel meer.

De eerste editie gaat over het raadhuis in Hillegersberg. Een rijksmonument uit 1752 dat al enige jaren het sfeervolle onderkomen is van restaurant ’t Ambachthuys. Bekijk hem hier!