• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

december 2019

Actueel In memoriam: Elsa de Winter

Begin deze maand is onze zeer geliefde en gewaardeerde collega Elsa de Winter overleden na lange tijd ziek te zijn geweest. Door haar ongekende positiviteit en veerkracht hebben veel van onze relaties nauwelijks iets gemerkt van haar ziekte en komt het bericht van haar overlijden als een schok binnen. Haar verlies is moeilijk te verwoorden en valt ons zwaar als kleine hechte organisatie waar zij meer dan 20 jaar een belangrijke rol vervulde op het gebied van directieondersteuning, financiën en fondswerving. Wij zullen Elsa erg missen.

Namens de collega’s en de Raad van Commissarissen van Stadsherstel Historisch Rotterdam NV

Niels van der Vlist, directeur
Daan Sperling, president-commissaris