• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

juli 2019

Actueel Daan Sperling volgt Gert Jan Woudenberg op als president-commissaris van Stadsherstel Historisch Rotterdam NV

Daan Sperling

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Stadherstel Rotterdam is op dinsdag 25 juni Gert Jan Woudenberg teruggetreden conform het rooster van aftreden. Na 12 jaar succesvol leiding te hebben gegeven aan de Raad van Commissarissen is per genoemde datum Daan Sperling benoemd tot zijn opvolger. De grote mate van bestuurlijke ervaring binnen de Raad van Commissarissen blijft hiermee geborgd.

Daan Sperling (1955) trad in 2002 toe tot de Raad van Bestuur van TBI Holdings alvorens in 2012 te worden benoemd tot bestuursvoorzitter. Per 1 mei jl. is Daan Sperling, vanwege pensionering, teruggetreden als  voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings. Naast Stadsherstel Rotterdam bekleedt hij nog een aantal andere commissariaten bij o.a. Royal HaskoningDHV en Koninklijke Boskalis Westminster. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

Stadsherstel Rotterdam is door het ministerie van OCW erkend als Professionele Organisatie Monumentenbehoud. Een professionele en kundige Raad van Commissarissen is hierbij van groot van belang. Stadsherstel is dan ook zeer verheugd met de komst van Daan Sperling.

Stadsherstel is Gert Jan Woudenberg zeer dankbaar voor zijn inzet voor de organisatie en daarmee indirect voor het cultureel erfgoed in Rotterdam.