• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

maart 2019

Actueel Rijksmonument Heerenhuys de Heuvel van buitenplaats naar grandcafé

In de nieuwste editie van het magazine MONUMENTAAL wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de geschiedenis en transformatie van het rijksmonument Heerenhuys de Heuvel. Dit fraaie gebouw ligt midden in een van de oudste parken van Rotterdam in de directe omgeving van de Nieuwe Maas, de iconische Euromast en het grootste universitaire ziekenhuis van Nederland. Na een grondige restauratie en verbouwing, met steun van de Stichting Droom en Daad, pronkt het gebouw met tweeënhalve eeuw geschiedenis als nooit tevoren. Nu als Grandcafé Dudok in het Park waar je onder meer iedere zondag van een huiskamerconcert kan genieten, variërend van jazz en klassiek tot wereldmuziek.

Lees hier het hele artikel afkomstig uit nationaal magazine MONUMENTAAL. www.monumentaal.com