• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

juni 2018

Actueel Nieuwe huurders en onderhoud Wytgebouw

Op dit moment wordt door schilderbedrijf Wolters de laatste werkzaamheden afgerond aan de stalen kozijnen van de voormalige drukkerij Wyt aan de Dunantstraat. De kozijnen worden volledig roestvrij gemaakt en het glas wordt vervangen. Hierdoor kan de sponning worden behandeld en verbetert de isolatiewaarde door het nieuwe glas.

Naast deze werkzaamheden is de verbouwing van de kelder (foto) van het gebouw recent afgerond en is een fraaie gemeenschappelijke ruimte gecreƫerd naar ontwerp van Mars Interieurarchitecten voor de huurders van de begane grond (reclamebureau Nijgh, ONZ Architecture en webdesigner Strakzat).

Op de gehele eerste verdieping van het rijksmonument heeft Stadsherstel sinds kort een nieuwe huurder. Na een fraaie verbouwing van het interieur is het hoofdkantoor van de snelgroeiende arbeidsbemiddelaar DAAN hier gehuisvest. In september 2018 komt de 2e verdieping van het gebouw beschikbaar. Meer informatie over deze ruimte van circa 550 m2 vindt u via deze link.