• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

Opgeleverd

Herbestemming van de Molenaarswoning — Volledige restauratie en verbouwing Molens, Karottenfabriekje en Molenaarswoning Kralingse Plas, Kralingen

Stadsherstel Rotterdam heeft twee erfgoedlogies studio’s gerealiseerd in de voormalige molenaarswoning horende bij het historische molencomplex aan de Kralingse Plas. De snuifmolens De Ster en De Lelie en het Karottenfabriekje maken eveneens deel uit van dit molencomplex.

Eerder werd het Karottenfabriekje al volledig door ons gerestaureerd. Met de restauratie van de molenaarswoning geven wij nu verder invulling aan onze ambitie om de rijke historie en de culturele- en recreatieve waarde van het molencomplex voor publiek aantrekkelijk en toegankelijk te maken.

De erfgoedlogies studio’s zijn in augustus 2019 opgeleverd. De website demolenaarswoning.nl biedt alle informatie over de studio’s, faciliteiten, huurmogelijkheden, tarieven ed.