• Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

augustus 2023

Actueel Vacature Financieel Manager

Ben jij een kei in financiën en word je warm van Rotterdam en historisch erfgoed? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Je sterke punten
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van gestructureerd en zelfstandig werken. Verder ben je analytisch sterk en werk je graag nauwkeurig. Daarnaast kom je te werken in een compacte hands-on-organisatie, waarin het belangrijk is dat je praktisch bent ingesteld, flexibel bent, initiatief neemt en graag prioriteert. Naast de financiële administratie en de rapportages, zal je ook regelmatig moeten samenwerken met onder andere onze ict’er en bouwkundigen. Ook is er zo nu en dan contact met onze adviseurs, huurders en aannemers als het gaat om financiële zaken.

Je werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie en het opstellen van kwartaal- en jaarrapportages voor de directeur en de raad van commissarissen. Je levert de jaarcijfers (afgeronde jaaradministratie) tijdig aan bij de accountant en tijdens de jaarlijkse controlewerkzaamheden van de accountant (verplicht voor een N.V.), ben jij het aanspreekpunt. Tevens ben je verantwoordelijk voor het indienen van de maandelijkse btw-aangiftes en de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting. Tot slot verzorg je samen met de Manager Beheer en Verhuur de jaarlijkse servicekostenafrekeningen.

Wat verwachten wij
Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in een (bedrijfs)economische studierichting;

  • Ervaring met financiële administratie, opstellen kwartaalrapportages en jaarcijfers
  • Ervaring met Informant Software (boekhouding en vastgoedbeheer) of een sterke bereidheid om dit te leren;
  • Ervaring in het werken met Word en Excel.

Wij bieden
Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, vakantiegeld en een laptop en mobiele telefoon van het bedrijf;

  • Een boeiende functie bij een breed gewaardeerde Rotterdamse organisatie;
  • Een open en prettige werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een eenjarig contract met daarna de mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een omgeving waar leren en feedback geven gewaardeerd wordt.

Interesse? Solliciteer vandaag nog!
Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en Stadsherstel Rotterdam als organisatie verder brengen? Stuur dan een motivatiebrief samen met je cv naar avdk@stadsherstel-rotterdam.nl t.a.v. de heer N. van der Vlist. Wacht niet te lang, want zodra we de juiste persoon gevonden hebben, sluiten we de vacature. Twijfel je of heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact met ons op.  

Screening van cv, diploma’s, identiteitsbewijs en verklaring omtrent gedrag kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Stadsherstel verwerkt je persoonsgegevens volgens de AVG. We zullen je persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor zover noodzakelijk voor deze sollicitatie.